Urša Masnoglav

Hej! No pa da ti predstavim še sebe, da bo tvoj prvi obisk še malo bolj sproščen.
Kot najbrž že veš so moja strast trepalnice in vse kar je z njimi povezano. Med delom zelo rada klepetam s svojimi strankami, tako da, če si tudi ti vsaj pol toliko zgovorna, se bova zagotovo ujeli. Ko pa se ne ukvarjam s trepalnicami pa rada obiščem fitnes, da se malo pretegnem po vsem sedenju za svojo delovno mizo.  Ob vikendih se najraje z mojim dragim sprehajam po Ljubljani ali pa obiščem moj domači kraj Rakitno. Zelooo rada tudi kuham, trenutno je moja vikend stalnica grahova juha (lahko je pojem cel lonec!), ko pa imam RES preveč prostega časa, pa najraje pogledam kakšno meni ljubo serijo ali dober film, če pa teh zmanjka pa preberem tudi kakšno knjigo.
Ko utegnem, pa si vzamem čas za svoje najbližje in za kakšno kavico ali kosilo v dobri družbi.

Ljubezen na prvi pogled

Velikokrat dobim vprašanje kako sem se odločila, da se bom ukvarjala s podaljševanjem trepalnic...no ja, kot študentka ekonomije sem se že prvi mesec študija spraševala, če je to res to, kar si želim početi v življenju in še mnogo ostalih podobnih življenjskih vprašanj. Ko sem prišla do spoznanja kako "fajn" je ko služiš svoj denar in pričela z delom v strežbi, sem zelo hitro obupala nad obiskovanjem faksa in začela delati skoraj poln delovni čas. Kot vas večina najbrž že ve, delo v strežbi RES ni za vsakogar in po polovici leta sem se znašla pred ogromno odločitvijo. Odločila sem se, da v svojem življenju ne želim več biti nekomu podrejena, da želim sama razpolagati s svojim časom in ljudem lepšati življenje še z drugimi stvarmi kot brezkofeinsko belo kavo s smetano in osmimi sladkorji, ampak s čim?

Aprila 2016 me je prijateljica povabila, da se z njo udeležim sejma lepote in zdravja, kjer  sva hitro ugotovili, da je sejem namenjen bolj tistim, ki se že ukvarjajo s kozmetiko in že imajo svoje kozmetične salone, kot pa puncam, ki so prišle po brezplačne testerje in ličila.
Ko sva že obupali in zavijali čez  zadnji vogal med stojnicami, sva se ustavili pri mizi kjer so demonstrirali podaljševanje trepalnic. In to je bilo to, isti moment se mi je utrnila misel, da "to bi pa lahko počela" in bila je res ljubezen na prvi pogled!
Naslednji dan sem imela že naštudirano kako postopek podaljševanja poteka, kaj vse potrebujem da opremim svoj salon in kdo vse ponuja tečaje v Sloveniji.
Ko sem idejo prvič omenila fantu in družini so bili seveda vsi začudeni, ker se nikoli prej nisem zanimala za kozmetične storitve in sem bila tudi sama mnenja, da "to pa delajo samo kozmetičarke".

Ker tečaj ni bil poceni, sem še en mesec delala kot natakarica, da sem prihranila nekaj denarja, potem pa en dan pred tečajem dala odpoved in si rekla: "pa bo kar bo".

In ne bi se mogla bolje odločiti!

 Tečaj sem opravljala pri Xtreme Lashes Slovenija, kjer zagotavljajo zelo kvalitetne materiale in izobraževanja. Naslednji dan sem takoj pričela z delom in še vedno se vsako jutro z veseljem odpravim v salonček, kjer vam lepšam dni.