Podaljševanje trepalnic

Xtreme Lashes podaljševanje trepalnic  s tehniko ena na ena, vam zagotavlja poudarjen videz trepalnic. Trepalnice se z umetnimi podaljški podaljša, na koncu obiska pa so tako daljše in navidezno gostejše.
Pri podaljševanju trepalnic uporabljam hipoalergeno lepilo FlexFusion®, ki ne vsebuje formaldehida in lateksa in tako ne ogroža vašega zdravja.

Xtreme Lashes postopek

Pred postopkom trepalnice očistimo vseh ličil, razmastimo področje okrog oči ter nanesemo pripravljalni serum. Na spodnje trepalnice namestimo silikonski obliž, ki loči zgornje trepalnice od spodnjih ter zaščiti spodnjo veko. Glede na želje stranke, dolžino ter debelino naravnih trepalnic, izberemo katero dolžino umetnih trepalnic bomo uporabili in te pripravimo. S pomočjo FlexFusion® lepila vsako trepalnico posebej prilepimo na eno naravno trepalnico. Po končanem postopku preverimo, da nobena trepalnica ni zlepljena z drugo ter, da so vse primerne trepalnice podaljšane. Trepalnice še razčešemo in posušimo, odstranimo silikonski obliž in voila, maskaro lahko vržeš v smeti!

Nega trepalnic

Po postopku trepalnic ne zmočite tri ure, saj se v tem času lepilo še suši. Po tem času lahko trepalnice zmočite, se kopate v bazenu in morju. Paziti morate, da na trepalnice ne nanesete nobenih sredstev ki vsebujejo olja, saj ta razgradijo lepilo in trepalnice v stiku z njimi odpadejo. Uporabljajte odstranjevalce ličil brez olj (micelarna vodica Garnier) in jih vsakodnevno očistite vse umazanije! S krtačko jih večkrat na dan počešite in uživajte ob pogledu na svoje dolge in goste trepalnice. 

Pogosta vprašanja in odgovori

Koliko časa traja postopek podaljševanja trepalnic?
-Postopek traja med uro in pol ter dvema urama, odvisno ali je to prvi obisk ali korekcija.
Koliko časa zdržijo trepalnice?
-Obstojnost trepalnic je odvisna od tega koliko se jih je naneslo pri samem postopku, se pravi od gostote naravnih trepalnic, tipa kože ter letnega časa. Trepalnice so obstojne do 6 tednov (preden povsem odpadejo).
Na koliko časa se svetuje korekcija?
-Korekcija se svetuje na dva do tri tedne.
Ali je podaljševanje priporočljivo za tiste z občutljivimi očmi?
-Da, pri podaljševanju uporablajm hipoalergeno lepilo, ki se zelo hitro posuši in minimalno hlapi. Oči po postopku ne pečejo in ni neprijetnih posledic.