Vihanje trepalnic

InLei® Lash Filler je revolucionaren produkt na področju “Lash Lifta”. Za razliko od običajnega vihanja trepalnic Lash Filler krepi strukturo vaših naravnih trepalnic in hrani koreninski mešiček tudi več mesecev po tretmaju. Trepalnice bodo po Lash Filler tretmaju zavihane, polne sijaja ter svilnato mehke na otip. Končni videz trepalnic je do 24% večji volumen (po vsaj treh tretmajih).

Vihanje je primerno za vsako ki si želi svoje trepalnice le poudariti, trepalnice se pri postopku trajno zaviha, se jih pobarva ter na njih nanese Filler serum. Primerno je za vse z dolgimi trepalnicami in prav tako za tiste, s krajšimi trepalnicami, saj se tretma povsem prilagodi glede na dolžino vaših trepalnic.

Lash filler postopek

Pred postopkom trepalnice očistimo vseh ličil, razmastimo področje okrog oči ter na trepalnice nanesemo pripravljalni serum. Na spodnje trepalnice namestimo silikonski obliž, ki loči zgornje trepalnice od spodnjih ter zaščiti spodnjo veko. Določimo dolžino trepalnic in izberemo primerni silikonski šabloni. Šabloni s pomočjo blagega lepila namestimo na zgornji veki, potem pa na šablono zavihamo trepalnice in jih nanjo prilepimo s pomočjo istega lepila. Po tem se prične tretma. Najprej se na trepalnice nanese serum za vihanje trepalnic ki ga pustimo delovati nekaj minut, nato sledi fikser zaradi katerega bodo trepalnice obdržale zavihano obliko, sledi še barvanje, na koncu tretmaja pa na trepalnice nanesemo še Filler serum, ki trepalnice nahrani in poskrbi da bodo ob naslednjem tretmaju še debelejše, daljše in gostejše. Trepalnice nato odlepimo od šablone, šablono in obliž odstranimo in že si pripravljena svetu pokazati svoje temne, zavihane trepalnice.

Nega trepalnic

Po postopku trepalnic ne močite še vsaj tri ure, da se serum popolnoma vpije v trepalnice. Ko ta čas preteče lahko s trepalnicami počnete vse tako kot prej, nanje lahko nanesete maskaro, senčila ter odstranjujete ličila s katerimikoli produkti.

Pogosta vprašanja in odgovori  

Koliko časa traja postopek vihanja trepalnic?

-Vihanje trepalnic traja približno eno uro.

Ali bodo moje trepalnice po postopku poškodovane?

-Ne, ravno nasprotno. Filler serum bo tvoje trepalnice nahranil in deloval še mesece po tretmaju, trepalnice bodo ob naslednjem obisku še daljše, debelejše in gostejše.

Ali je vihanje primerno tudi če imam kratke trepalnice?

-Da, pri vihanju se uporabljajo silikonske šablone, ki so različnih velikosti, tako da se tretma povsem prilagodi dolžini vaših naravnih trepalnic.

Ali pri vihanju trepalnice tudi pobarvate?

-Da, pri tretmaju se trepalnice tudi pobarva. Barvanje je že vključeno v ceno tretmaja.

Kako dolgo bodo moje trepalnice ostale zavihane in pobarvane?

-Vihanje je obstojno do 8 tednov, barva pa malo manj, običajno do 6 tednov.